ÇÖZÜMLERİMİZ

Anasayfa > Çözümlerimiz > Kapalı ve Termal Havuzlar

ÇÖZÜMLERİMİZ

Bize Ulaşın

  • Merkez: Halkapınar Mah. 1348 Sok. No:2 Keremoğlu İş Merkezi Konak – İZMİR
  • Şube: Ilıca Mah. 5003 Sk. NO:22 Çeşme- İZMİR

En Prestijli Projelerde Akuzman Çizgisi

KAPALI VE TERMAL HAVUZLAR

Kapalı havuzlarda açık yüzme havuzlarının farkı ortaya çıkan bağıl nemin giderilmesi için etkin bir havalandırma sisteminin kullanılmasıdır. Özellikle sıcak su kullanımının ohavulduğu jakuzi, termal havuz gibi havuz türlerinde nem alma cihazları daha da önemli hale gelmektedir.

Termal havuz, şifalı suların, kaplıca sularının bulunduğu, bilimsel uygulamaların yapıldığı, sağlık turizmi için yoğun olarak kullanılan havuzlar olarak kullanılmaktadır. Açık ve kapalı termal havuz olarak iki farklı çeşidi bulunan termal havuzlar doğal kaynak suyu, yeraltı suyu, kaplıca suyunun bulunduğu alanlarda yer alan otel, sağlık kompleksi, site, rezidans ve evlerde yoğun olarak yaptırılmakta ve kullanılmaktadır. Pek çok kişinin şifalı sulardan yararlanmak, rahatlamak ve dinlenmek için tercih ettiği kapalı termal havuzlar sağlık sektörünün de önemli bir ayağını oluşturmaktadır. Termal havuzlarda düzenli olarak yüzmek ve termal havuza girmek özellikle eklem ağrıları, kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları olmak üzere pek çok sağlık probleminde destekleyici tedavi yöntemi olarak sıklıkla önerilmektedir. Yararlı minerallerle zengin olan doğal kaynak suyu ve kaplıca sularına sahip olan termal havuzlar fizik tedavi, psikoterapi gibi tedavi yöntemlerinde yoğun olarak kullanılmaktadır.

Farklı boyutlarda ve özelliklere sahip olan termal havuzlar işletildikleri kuruma bağlı olarak farklı kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmaktadır. Diğer bir deyişle termal havuzu kullanmak isteyen ziyaretçilerin çoğu zaman uyması gereken kesin kurallar bulunmaktadır.

  • Yenilikçi Dizayn

  • %100 Sızdırmazlık

  • En İyi Fiyat

  • Hızlı Teslimat

  • Servis - Destek